Un estand mòbil

No heu pensat mai que potser us agradaria fer canvis a casa, moure parets i mobles, però no voleu gaire complicacions? Sembla impossible, però amb el nou estand que hem fet a Indissoluble, juntament amb l’agència Clueho hem aconseguit. No és una casa, però té zones d’estar, taules, armaris i office. I tot és mòbil.

dsc02220.jpg

Estem parlant de l’estand de l’empresa holandesa Biobizz per a la fira del Cànem i les Tecnologies Alternatives, Spannabis. La marca de fertilitzants aquest any celebra el seu 25è aniversari i vol fer-ho promocionant els seus productes de forma itinerant. Per això, ha de ser fàcil de muntar i desmuntar, s’ha de poder transportar i també s’ha d’adaptar a diversos contextos amb mides diferents, dels 80m2 inicials fins als 18m2, en la seva versió més reduïda.

DSC02244

La solució l’hem trobat creant un sistema modular: les parets, els armaris i les divisions interiors són tot elements independents i separables.

DSC02197

Les parets estan formades per 12 mòduls de fusta que es poden agrupar de formes diferents. L’armari que separa l’espai públic del privat està fet amb quatre mòduls amb una porta, ajuntats en línia recta. L’espai interior es distribueix amb unes cabines de fusta que van sobre rodes i s’obren per la meitat per crear un espai de reunió al mig. Es poden situar on es vulguin i fins i tot es poden tancar de cara a la nit.

DSC02234

Finalment, hi ha una cabina que té múltiples funcions: és un magatzem, un office amb nevera i cafetera i un taulell extraïble. Però també serveix de reclam per als visitants de la fira gràcies al cub lluminós que el corona, amb gràfics del 25è aniversari de Biobizz.

DSC02202

En resum, un estand fàcil de muntar, versàtil, durable i de molt fàcil transport, que viatjarà a les fires de Bolonya, Berlín, Viena i Praga després d’estrenar-se a Cornellà. S’aconsegueixen tots els objectius del client, que vol, sobretot, que sigui itinerant sense que això suposi una despesa addicional, ni econòmica ni ecològica.

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s